Pasta z tuńczyka z marchewką

Składniki:

– puszka tuńczyka w sosie

– mała cebulka

– pół marchewki

– łyżka szczypiorku

– sól, pieprz

– 2-3 łyżki śmietany

– sok z cytryny

Wykonanie:

Cebulkę kroimy drobno i kropimy soskiem z cytryny- odstawiamy.

Tuńczyka odsączamy s sosu, dodajemy startą na dużych oczkach marchew, posiekany szczypior, odciśniętą cebulkę.

IMG_2446

Doprawiamy do smaku, dodajemy śmietanę, ucieramy na masę.

IMG_2447

IMG_2451

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s