Seler w panierce

Jak już wcześniej pisałam – poprostu bardzo lubię seler :).
Robię z niego wiele dobrych i zdrowych rzeczy.
A dziś mam seler opiekany w panierce ,można podawać na zimno i ciepło i do mięsa i jak kto chce 🙂
Produkty ;
– seler
– jajko
– mąka
– bułka tarta
– sól , pieprz
Wykonanie:
Seler obieramy i kroimy na placki grubości 0,5 cm.
IMG_0942
Posypujemy przyprawami,panierujemy i smażymy z każdej strony delikatnie , żeby nie przypalić.
Dopiero jak już bedą miękkie , podkręcamy ogień , żeby zrumienić.
IMG_0948

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s