Ryba pod pierzynką

Produkty:

– pół kg ryby morskiej

-kapary / jedna łyżka / 

– parę drobnych pomidorków

-kilka listków bazylii

– ząbek czosnku

– lyżka bułki tartej

Rybę opłukać, osuszyć, ułożyć w naczyniu.

Image

Z reszty produktów robimy taką zasypkę

 

Image

,przykrywamy tym rybę,skrapiamy dobrze oliwą .

 

 

Image

 

Wkładamy  do piekarnika na pół godzinki,ma się ładnie przyrumienić.

Image

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s